вторник, 26 март 2019 г.

Сватбата на Стефани и Кирил

Още една нежна мартенска сватба - тази на Стефи и Кирил!
Имах удоволствието да изработя подаръчетата за гостите, картичка в кутия за спомен от кумовете и да участвам в дизайна на подаръка от самите кумове към младоженците - така сантименталните бутилки за наричане.


Подаръчетата представляват бурканче с ароматна свещ, декорирано в цветовете на сватбата - розово и бяло, с тематичен етикет с имената на младоженците и датата на сватбата.

Ето я и 3D картичката в кутия, от която "изскачат" младоженците, заобиколени от цветя, балони и сърца, отново в цветовете на сватбата и разбира се с красиво пожелание на гърба:

И не на последно място - бутилките за наричане: Първата - да се отвори при появата на бебенце, втората - за сребърна сватба, а третата - за златна сватба.
Изработени с декупаж и използвани същите рози и елементи, каквито има и по кутията за бутилките и каквито сложих и по картичката. Така всичко се превърна в един прекрасен комплект:


На всяка от бутилките закачих семпла картичка, в която накратко се описва за какво е:


А ето и дизайнерската кутия, персонализирана с имената на младоженците. Така подаръкът има напълно завършен вид и се превръща в напълно персонален подарък :)Пожелавам на младото семейство попътен вятър в морето на любовта, а на кумовете им - да бъдат винаги до тях, да ги напътстват и подкрепят, когато е необходимо!
Г-О-Р-Ч-И-В-О!!!

2 коментара:

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)