вторник, 31 октомври 2017 г.

Подаръци със снимка

Скъпи приятели,
отново дойде "онова" време от годината, в което е изключително приятно да се сгушиш вкъщи на топло (или в любимия човек), да се носи аромат на канела, чай...шоколад... Да блещукат весели светлинки - я от елхата, я от някоя игрива ароматна свещ.... Започват леееека по леееека да звучат коледни реклами по медиите, започва стремглавото препускане по магазините, започва онази неизбежна не толкова тиха "лудост" по подготовката за посрещането и изпращането на гости.... От близо, от далеч, а напоследък все повече и от чужбина. И в цялата тази идилия, изведнъж - бам - взел, че дошъл най-светлия празник от годината - Коледа!

А ако Вие още не сте готови с коледните подаръци, ще побързам да Ви дам няколко идеи, докато все още "има време" :)

1. Коледна топка със снимки/пожелание в подаръчна кутия с декорацияДиаметър 8см: 15лв
Диаметър 10см: 18лв
Опция: без кутия:
Диаметър 8см: 13лв
Диаметър 10см: 16лв
В една топка може да се сложат две снимки, тъй като има видимост и от към лицето, и от към гърба на снимката. Друг вариант е, ако разполагате с една снимка, на гърба й да се сложи пожелание или коледна декорация. Изборът е Ваш!
*Забележка: При желание за опростена декорация - без сняг, без панделка, изчистена кутия и т.н. - детайлите се уточняват допълнително и цената се калкулира според конкретния случай.

2. Коледна топка - сцена
Ако не разполагате с подходяща снимка за топката, а искате да имате уникална играчка на елхата, това е вашият избор:Диаметър 8см, с кутия: 14лв
Диаметър 8см, без кутия: 12лв

3. Календарче със снимка - 6лв

4. Картичка със снимка в кутия - 15лв
5. Фото-картички с персонален дизайн - 1лв/бр6. Преспапие със снимки/пожелание в коледна кутия


Височина 9см: 15лв

7. Преспапие със снимки/пожелание в експлодираща кутия с допълнителни снимки

Височина на преспапието 9см: 30лв

Реших тази година да обявя записване за коледни поръчки чувствително по-рано, 
за да може подаръците Ви да бъдат готови на време. Ако Ви предстои празнична фотосесия и желаете да използвате снимки и от нея, предупредете ме за това, за да уточним срокът за изпълнение в този случай и да мога да планирам адекватно поръчката Ви. 

Как да направите своята поръчка?
Лесно е - подберете снимки с подходящо качество, преценете дали искате да има надписи по тях или нещо друго специфично, помислете кой модел подарък и в какви цветове. След това се свържете с мен по най-удобния за Вас начин на някой от посочените контакти ТУК
или направо изпратете цялата информация в писъмце на мейл kartichko@abv.bg , като не забравяйте да прикачите снимките. За предпочитане е да ми оставите телефон за връзка, за да мога да се свържа с Вас и да си поговорим за студеното време, топлите прегръдки и коледните подаръци :) Имайте предвид също и че снимки, свалени от фейсбук/или изпратени през месинджър, обикновено са компресирани и съответно с не добро качество за печат.

И още нещо - всеки, който се организира и направи своята поръчка
до  10 Ноември 2017г включително, 
ще получи подарък - изненада в своето кашонче! 
Същото нещо важи и за редовни клиенти :)
Срокът за изпълнение на поръчките ще се определя по ред
на постъпване и ще бъде 
след 20 Ноември 2017г.
Ако Вашето подаръче Ви е необходимо по-рано, свържете се с мен, за да уточним подробности. 
Доставката се извършва посредством куриерска фирма Еконт. 
За гр. София, гр. Пловдив и гр. Костенец може и лично предаване.

Ако пък имате път към гр. Костенец - не пропускайте да посетите 
Ателие "Старият куфар" (ул. Боровец 6А). Там ще бъдат налични коледните топки-сцена около 15 ноември, които са неповторими на живо!


  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)