събота, 8 април 2017 г.

За кръщенето на Наско

Хората казват:
"Когато искате да подарите любов - подарете ръчно изработен подарък. 
Това е почти същото."

И като се замисля... Тези думи са абсолютно точни.
За да направиш един наистина специален подарък, понякога стига да го правиш от сърце и с любов. Когато човекът отсреща "има очи" за такива неща, той определено би забелязал и оценил това. Но да не се разсейвам с философия, че темата определено е доста обширна :)

И така, за кръщенето на Наско изработих поредното наистина уникално албумче, което Кръстниците искаха да подарят на детето по случай празника му. Цветовете са преобладаващо сини и екрю, добавих меченца, точки и още много много персонализирани картички, етикетчета и тагчета. Към албума изработих и картичка, в която да има място и за паричен подарък и да бъде в същия стил като албума.
И всичко това, разбира се - в кутия, готово за подаряване :)Напоследък много ми допада идеята да използвам дизайнерски хартии, имитиращи дърво, дъски и всякакви такива неща. Създават ми едно такова усещане за уникалност и 'специалност' и ми напомнят за детството...


В картичката вмъкнах сребрист елемент кръстче, в унисон със събитието


А ето и как изглеждат нещата заедно


Установих, че става все по-трудно да се покажат всички детайли, джобчета и подвижни елементи в снимки, затова заснехме и КЛИПЧЕ, в което албумът все още си няма корица. В някой следващ опит за заснемане на клипче, би било добре ако говоря, но моля да ме извините сега. Един ден и това ще стане :)

Искам да благодаря от сърце за доверието на поръчителката, за обратната връзка директно от получателката и да пожелая на малкия Наско да бъде здрав, послушен и повод за гордост на мама и тате!

Показвам албумчето си ТУК в Първото Картичкофурийско албумено предизвикателство "Всичко е позволено"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)