неделя, 2 април 2017 г.

Маймунките на Лукас

Преди Нова година приех предизвикателството да направя бебешки албум (Албумчето на Виктор), не в обичайните сини цветове, а в бежово-кафяво и жълто-оранжево. 
Сега получих ново предизвикателство, от същата доволна клиентка, като този път цветовете бяха жълто и сиво и по възможност - да има маймунки, защото малкият Лукас явно си пада по 'маймунските' работи, щом мама и тате така го наричат.
Е, мина ми през ума да вмъкна някоя и друга снимка на моя син, защото и той е не по-малка маймуна, но....хайде сега да не се отклонявам от темата.
Та след няколко дни търсене на подходящи дизайни, дигитални елементи и каквото ми беше необходимо за албума, събрах достатъчен набор от всякакви жълто-сиво-маймунски неща и се започна 'яката работа' :)
Никога не се бях замисляла, колко нюанси може да има жълтото и сивото и как в някои комбинации стои много добре - а в други - не. Определено доста си поиграх, докато сътворя най-подходящите цветове, които да пасват добре и на цветовете на основните картони, с които изработих тялото. И така, няма да Ви отегчавам с празни приказки, насладете се на снимките:


И понеже все пак беше Баба Марта, съвсем случайно попаднах на страхотни ръчно изработени МАРТЕНИЦИ и за мой късмет, имаше мартеничка маймунка, а поръчителката одобри идеята ми и комплектовах албумчето с един неповторим маймун-мартеница :)



На вътрешната корица сложих данните на бебчо от раждането:


А след това запълних останалите страници с джобчета, тагчета, картички и естествено много място за снимки:


...и място за маймуни...или за маймунски работи и спомени :)


Отново медальон, този път със снимка от сватбата на мама и тате:



Вмъкнах и тук хармоника, за да може да се поберат още повече снимки


И така, маймунската ми история приключва. Този път нямах втори чифт ръце, за да заснема клипче, нооо след някоя година се надявам моят 'маймун' да може успешно да се справя с техниката и определено ще наваксаме пропуснатото.


Пожелавам на малкия Лукас да бъде щастливо и палаво дете, както до сега, и да радва близките си :)


Показвам албумчето си ТУК в Първото Картичкофурийско албумено предизвикателство "Всичко е позволено"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)