неделя, 4 декември 2016 г.

Радост за сетивата и празник за кожата с My Lavanda

Ето че дойде най-празничният месец от годината - Декември!
Мирис на канела, портокал и шоколад... Проблясъци на светлинки, топли плюшени пантофи и приглошен звън на коледни звънчета, идващ от някоя музикална играчка на детенцето във Вашия дом (която предвидливо вече е "обезшумена" с тиксо от ... Дядо Коледа) или от пуснатия телевизор, по който вървят вече коледни реклами на всеки 10 минути от иначе любимия Ви филм... Идилия в настоящето :) 
Представихте ли си го? Сигурна съм, че дори се замечтахте за коледни бисквитки или чаша вино, хлъц :) по възможност докато се излежавате в една гореща вана след тежък работен ден. Е, ако няма кой да се опитва да разкърти вратата на банята с отчаяни писъци "Мамооооооо/Татееее"...
И тук идва момента на идеалното допълнение към вълшебната отпускаща вана - насладата за сетивата под формата на ароматен сапун-мъфин от царството на My Lavanda:
Красиво е, нали?!
Е, в случай, че се чудите - моето участие в тези снимки е единствено в кутииките

Останалата, същинската част, е плод на задълбочен анализ и научни формули, дело на екипа на
MyLavanda. Тази марка представлява ръчно направена, натурална козметика с прецизен дизайн и сътворена с много любов и внимание. В продуктите се влагат висококачествени и сертифицирани суровини с доказан произход. Зад MyLavanda стоят хора, запленени от науката и формулите на продуктите им са фино балансирани, като вложените компоненти в тях винаги се подлагат на задълбочено проучване относно техния ефект върху кожата, за да може да гарантират удовлетворение при използване на крайния продукт. 
В продуктите не се използват суровини с животински произход и палмово масло, поради настъпилото напоследък широко експлоатиране на природата в тази насока и унищожаване на влажните тропически гори, водещо до драматични климатични промени и заличаване на ценни растителни и животински видове.

За да разгледате още ароматни вълшебства, може да посетите ТАЗИ страница.

А ако още не сте готови с коледните подаръци - може да се вдъхновите от нашите нови, невероятни и празнично ароматни подаръчни комплекти, които може да запазите още сега, като се свържете с мен на посочените КОНТАКТИ или ако сте от гр. Пловдив - заповядайте на 18.12.2016г (неделя), от 12.00ч до 18.00ч в клуб "Библиотеката" (ул. "Лейди Странгфорд" 5) на щанда на "Снежи Арт Студио"!


1. Комплект "Вълшебство"
Съдържа 1бр коледна топка 8см диаметър с празнична декорация (или снимки), 
1бр сапун My Lavanda Christmas 
и 1бр мини-картичка с място за пожелание.
Всичко това красиво опаковано в кутия със семпла коледна декорация
Цена: 25лв

2. Комплект "Наслада"
Съдържа 5бр. коледни сладки от "Кухнята на Джу"
1бр коледна картичка с място за пожелание и скрито джобче за паричен подарък,
отново опаковани в кутия с декорация
Цена: 15лв
3. Комплект "Изненада"
Съдържа 1бр сапун My Lavanda Christmas
1бр коледна картичка с място за пожелание, скрито джобче за паричен подарък и календарче,
в красива коледна кутия
Цена: 20лв

По предварителна заявка може да се изработи и друг вид комплект, съставен от друга комбинация продукти и индивидуално декориран, надписан и опакован в други цветове и според Вашите желания. Очакваме Ви :) 

И за заключение мога само да добавя следното:


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)