събота, 9 юли 2016 г.

Благодаря ти, приятелко!

Хайде да Ви видя сега - спомняте ли си най-дивите купони с най-добрите приятели и приятелки от студентските години (и не само)?! Е, ако не си спомняте всичко, поради замъглено съзнание от някой алкохолен вампир, който е поизтрил туй-онуй, сигурна съм, че с някоя и друга снимка, спомените биха се завърнали. Или поне приятната част от тях :)

Да си дойдем на думата - поредния добре преценен и дълго обмислян ръчно изработен подарък за приятелка - албум в любимите ѝ цветове, с любимите ѝ цветя, нейн инициал и разбира се - нейни любими снимки. Албумчето го очакваше дълго пътуване до поръчителката, а след това тя тепърва трябваше да отпътува до своята приятелка, за да ѝ го подари лично. Мдааа, приятелството е хубаво нещо :) Вие знаете....
И така - ето го и него:


Разбира се, в кутия:


Пожелание, което този път изцяло се вижда.
В любимите цветове и за фон има обработена и изсветлена снимка на любимия сватбен букет на "виновничката":Използвах хартии с цветя и пеперуди с хамелеоново покритие, което се оказа много атрактивно:Пожелавам на двете приятелки да бъдат все така близки и неразделни и да изживяват заедно още много събития, които си струва да бъдат запомнени във времето!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)