събота, 16 юли 2016 г.

Сватбата на Кремена и Мартин

След специалните покани за родителите на Кремена и Мартин (вижте ТУК), дойде реда и на някои от необходимите аксесоари за сватбеното тържество.
Цветовете са синьо и розово, в допълнение с бяло.
А въображението е гарантирано със съдействието на фантазиите на булката.

И така - топка за халки - в горната си част има дръжка от органзена панделка, а двете телени полусфери образуват сърце. Идеята е там да бъдат закачени халките така, че да не могат да изпаднат.Още нещо по идея на булката - голямо сърце, около 50см, което да закачи на вратата, която младоженеца трябва да 'разбие' за да я вземе :)Букет за хвърляне, с 21 рози, перли, панделки, бижута и изобщо всичко, което да го направи толкова специален, че булката да не иска да го хвърля където и да било :)
И един розово-синьо-пеперуден надпис за допълнение на украсата в дома на младоженците


А ето го и надписа в действие...


... както и някои други неща...
И халките...И красивата булка с букета
Бъдете щастливи, Креми и Марти! Обичайте се и споделяйте най-щастливите си дни от тук насетне!
ГОРЧИВО!!!


2 коментара:

 1. Много ти Благодарим сладка Снежеее! Всимко бе толкова сладко..красиво и най- вече уникалнооо! Топката за халките бе точно както я искахме...влюбена съм в нея❤ ДА букета бе много специален и ДА не исках да се разделям с него ��...������ Е просто..уникален!!! Най- красивият!!! Всичко бе страхотно...Благодарим ти още веднъж от сърце! Обичаме те..❤..както теб така и цялото ти семейство! Целувки от нас�� и Поздрави
  Благодарим много за прекрасните пожелания...ти вече си част от нашето семейство ��

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Сладури, страхотни сте! И аз ви обичам, просълзи ме, да знаеш! Благодаря ви и аз за емоциите и възможността да допринеса за усмивките и щастието в сватбения ден (и не само)! Поздрави и от нас!

   Изтриване

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)