събота, 11 юни 2016 г.

Кръщенето на Михаел

"Човек веднъж се ражда, веднъж се кръщава!"

По случай кръщенето на един малък юнак, имах удоволствието да изработя пълния набор от необходимите аксесоари за случая.
Ами така де - на празник, като на празник - с подаръци за гости, с украса, снимки и безброй спомени и усмивки!
За мен остана вълнението, че отново бях част от нечии голям ден и - разбира се - не малко снимки на изработените нещица :)
Няма да прекалявам с приказките, насладете се на снимките :)

Подаръчетата за гостите - тип експлодираща кутия, всяка с размери 7*7*7см, включваща снимка, декорирана розичка, благодарствен текст и името на детенцето, както и датата на кръщенето. Е, не се стряскайте, тук са само около половината - 30бр.


А ето ги и подредени и сгънати, както трябваше да бъдат:


Следват Бебешките съкровища на малкия Михаел, красиво опаковани в голяма кутия - съдържаща 4бр по-малки кутиики - За косичка, пъпче, зъбче и нещо друго, каквото мама Ваня ще прецени. Всяка от малките кутиики (6,5*6,5*5см) облякох със сатен от вътре, а декорацията подбрахме да бъде синя и момчешка, разбира се - с мечета, точки и звездички!


Кутията за финансовите подаръци, отново с мечета, точки и звездички. Подплатена с тънка мукава и с размери 30*20*14см височина:Ето я и папката за кръщелното свидетелство, с тройно разгъване, декорирана в същия стил и побираща размер А4:


Украсата за свещ (Е, моята свещ е обикновена и е само с илюстративен характер).
Състои се от нежна синя органза, панделки, розичка и акрилно прозрачно мече:


Книгата за пожелания заедно с тематична химикалка и отново всичко с мечета, точки и звездички...Голям сладур този Михаел!Кутията за дрешките за кръщенето - 28*28*28см, която едва успях да побера в кадър...И нещо съвсем ново - поднос за подаръчета - за да може лесно да ги носят и подаряват с финес на всеки от гостите. Както казахме вече - всичко да бъде в духа на празника, изпипано до най-малкия детайл!
Събира точно 20 кутиики, но тъй като се оказа стабилен, ако се подредят на няколко етажа, може да се съберат и повече:Ето ги и в детайли всеки един от моделите, тъй като са леко различни :)
И както най-обичам - почти всички нещица на куп за снимка. И това не успях да побера в един кадър...


Малко преди да ги опаковам и изпратя:


Това беше поредната вълнуваща задача, която изпълних с огромно желание и удоволствие!
А на мама Ваня благодаря за доверието, коректността, търпението и най-вече свободата, която ми даде, за да изработя всичко. 
Вече се уверих, че празникът е бил незабравим и страхотен и пожелавам на цялото семейство на малкия Михаел здраве, любов, разбирателство и още много поводи за празненства!
Бъдете щастливи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)