четвъртък, 14 януари 2016 г.

Първата Коледа на Коки

Макар Коледа вече да отмина, няма как да не споделя това съкровище :)
Идеята беше да бъде картичка в кутия и някак в нея да се поберат един комплект бебешки дрешки за един юнак, който ще отпразнува своята първа Коледа.
Исках да бъде нещо различно, уникално и специално. Първа Коледа, първа усмивка, първи стъпки... Все вълнуващи неща и моменти, които заслужават да им бъде отделено внимание.
Реших да усложня нещата. Кутията да бъде с двойно дъно и там да "скрия" картичката.
Всичко да бъде персонализирано, украсено според случая. И ето крайният резултат:


Нежна любима снежника, поръсена с брокат, сладко меченце, надпис и перли...


А вътре - въздух! Място за дрешки, но подплатено със син сатен, защото в бъдеще мама ще прибере в тази съкровищница най-милите спомени от бебешките дни на малкото момче:


Ето го и чекмедженцето, завързано отново със сатенена панделка. Доста мислене му ударих как да направя отварянето по-лесно и как да може да се подхване с пръст чекмеджето, за да се издърпа, а в същото време, кутията да е здрава и стабилна. Е, измислих го :)


Ииии картичката. Едно весело коледно птиче, кацнало на клон, над който висят изпрани бебешки дрешки. Отново тематичен персонализиран надпис, коледна звезда, поръсена със сняг и перлички... Приказно!


Картичката е с интересна сгъвка, и затова и от вътре се ширят  изпрани дрешки...


Ами нямаше как, сърбяха ме ръцете вече да го приложа този нов (за моята колекция) шаблон на бебешки неща, на който му се канех от мноооого време :)
И така комплектът бе готов!Надявам се Коки като порасне да се радва какви спомени е съхранила мама в тази кутия и да бъде много щастливо момче!


До нови срещи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)