вторник, 17 ноември 2015 г.

За почитателите на голфа и четенето

По случай сватба, отново имах интересна задача.
Тя - булката, обича да чете. Той - младоженецът, е англичанин и обича да играе голф. Как и къде са се намерили не знам, но явно любовта ги е събрала и за мен остана удоволствието да бъда част от техния празник и големия им ден - а именно- сватбата. 
Цветът бе син, а желанието - да бъде експлодираща кутия с пружинки за финансов подарък :)
След известен размисъл как да сложа "нещо" свързано с голф, предвид, че имам преки наблюдения от тази игра, която така и не разбирам до ден днешен, в крайна сметка се получиха нещата.
Външният вид е стандартен - куб, със страна 10см. Тъмно син перлен картон, релеф, сатенена панделка, ефектна нежна пеперуда за завършек:


Този път вмъкнах и сърчица, за да бъде по-влюбено и по-различно от досегашните:


А вътре - е, няма да ви лъжа, поиграх си доста :) Книгата си има страници. Да, и те перлени, с надписи от златен ембосинг - на няколко езика "Обичам те". Всяка страничка минах с дистрес, за повече обем и по-завършен вид. Мисля, че се получи :)Свитък с пожелание, което беше на английски :) Все пак да се съобразим с младоженеца :)


Много перли, дистрес и ефекти. Като за сватба. Букет от рози, пружинки и да си дойдем на думата - голфа. Е, топчето на тежест не го докарах като истинско, но на външен вид се постарах. Даже и тревичка му посадих, за да се настани удобно в картичката-кутия :)


А пък на знаменцето написах "Mrs & Mr", защото все пак днешната спирка е именно тази - сватбата и семейния живот:
Разбира се вмъкнах и халкички, много любим елемент в този тип сватбени кутиики:


А пък книгата направо да ти идва да я прелистиш....

И ето така отпътува тази хубавица към новото си семейство. На младоженците пожелавам попътен вятър и много любов!
Горчиво!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)