неделя, 24 юни 2018 г.

Продължението на любовта без граници - Сватбата на Мими и Ники

Избери си работа, която обичаш и няма да ти се наложи да работиш нито един ден!
Все по-силно се уверявам в правотата на тези думи.

Моето хоби - моята страст, което ме среща с невероятни хора и техните житейски събития. Което всеки ден ми доказва как светът е едно хубаво място и няма значение къде си, когато правиш някого щастлив, когато сбъдваш своите мечти и виждаш блясъка в очите на човека отсреща, трогнат от резултата, който си сътворил за него.
Вече знаете, че обичам да разказвам историите на нещата, които правя. Когато имам време, разбира се :) И сега ще ви разкажа една красива история - за любовта, разстоянията и сбъднатите мечти...

Преди около 3 години хобито ми ме срещна с една силно влюбена двойка - Мария и Николай. Тогава изработих ТАЗИ кутийка, подарък за имения ден на Николай, от неговата любима - Мария. Още тогава видях в очите й онова, което ме вдъхнови да направя картичката с влюбените котенца и което ме накара да се размечтая как един ден тези двама младежи ще създадат семейство.
Някои биха казали, че това е едно щастливо стечение на обстоятелствата... Но за мен това е съдба, породена от истинска и чиста любов.
И ето... Преди по-малко от година, моето хоби отново ме срещна с предизвикателство. Една млада майка и съпруга, Ася, в търсене на красив подарък по случай рождения ден на детенцето на близка приятелка. 
Кой да предположи, че и двете имаме еднаква "лудост"?!
Кой да предположи, че съдбовната среща на Мими и Ники, се е случила точно на сватбата на Ася и Николай?!
И кой да предположи, че днес, ние ще застанем рамо до рамо, в сбъдването на една обща мечта, носейки с гордост логото на Ателие "Старият куфар"?!


 В живота явно няма нищо случайно. Еви, не си мисли, че и при теб случайно така са се случили нещата... Може би след 3 години ще разберем и твоята съдба по въпроса с любовта ;)

И ето, сега, тези истории и житейски съдби, събраха и нас - с Ася и Еви, заедно като екип и имахме огромното удоволствие да бъдем част от празника на любовта между Мими и Ники, празника на страстта към красотата и празника по случай сбъдването на не една мечта!

Сватбата бе решена в цвят Navy Blue, с цветя рози и кали.
Вижте какво сътворихме за техния голям ден:
Младоженска маса с текстилни драперии и арка с цветя и лампичкиСфери с живи цветя по масите за гостите


Аранжировки тип "Нещо за душата" от мен ;)И разбира се Welcome drink с уникално шампанско и вкусни бонбони


А ето и част от аксесоарите


Късметчета за хвърляне, кошници за късмети и бонбони, книга за пожелания...
И няколко безкрайно различни по вид, но с обща идея - картички - плик за пари, които се надявам да останат красив спомен на младото семейство от тържеството:И нека не забравяме и нежното Моминско парти, което бе в свежото съчетание на мента и бяло


Гривнички и надпис за моминско парти


И за да бъде сватбеният ден наистина завършен, нямам търпение да видя готовите снимки и видео, които ще бъдат красиво опаковани в тематична кутия :)
И любезно предоставени от истинските професионалисти PhotoVideo Stankovski


И така в няколко снимки ви показах как мечтите се сбъдват.
Преди около 6 години, всичко за мен започна на шега. С картичка за някоя приятелка, с албумче за друга... Ей така, в свободното време... Докато постепенно не се превърна в страст и начин на живот. Нещо, без което не мога. Нещо, за което ме "сърбят ръцете" ежедневно. Декорацията на сватбено тържество е била смела мечта в далечното минало, за която не вярвах, че ще се реализира. Не вярвах, до преди да се намерим с другите сродни по лудост души :) с които да си чуруликаме за добър ден и чао. Момичета, вие си знаете :)
И ето, че с труд и постоянство, се случват чудеса.

Надявам се тепърва да ни предстоят още много подобни чудеса, кое от кое по-вълнуващо и по-уникално!
А приказката на Мими и Ники... оставяме с отворен край, защото всички знаем израза "Таз година булка, догодина... " иии кой знае тогава каква ще я свършим... 

2 коментара:

  1. Супер!Тук има повече снимки и по-добре се виждат подробностите!Доста работа! Поздравления още веднъж! Радвам се, че си доволна. И че си сбъднала още една мечта!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)