неделя, 30 април 2017 г.

Моминското парти на Татяна

"Човек колкото и добре да живее - се жени"....и заживява още по-добре, защото разбира, че е намерил половинката, която ще тормози до края на живота си :)

Макар казани и на шега, в тези думи има доза истина. 
Но нали затова е Любовта... Да сплотява самотните сърца и да осмисля живота им...
И отново имах страхотен повод, за който да подготвя уникални подаръчета - Моминско парти на една невероятна и влюбена до уши булка с много заразна усмивка и видимо щастливо излъчване.
Тя имаше идея, която аз осъществих на драго сърце - а именно - искаше да подари нарисувана чаша на всяка от приятелките си, които организираха нейната последна моминска вечер. 
Рисувана чаша. Да, напоследък стана модерно, но мога да ви уверя, че такива чаши никъде няма :) Стилът им е заимстван от елементи, които присъстваха на сватбените покани (вижте ТУК), а пък тези елементи са собственоръчно дорисувани и обработени отново по желание на младоженците :) По-сантиментално от това - здраве му кажете!
Е, аз добавих от мен и малко цветенца, да ги наречем черешов цвят, за да бъдат 100% тематично свързани с цялата идеология на предстоящият Голям ден - Сватбата!
Естествено, типично за мен, добавих по една кутия за всяка чаша - замислих се, как ще ги носят тези чаши по барове и дискотеки... Ами така де - Моминска нощ е, не се знае кой, къде, какво.... И така се оформиха стилни и уникални подаръчета, в любимото розово и неговите по-тъмни нюанси, за да бъде все пак маааалко по-различно от сватбения цвят.
Всяка чаша си имаше именце на столчето, а също и "дрешка" - панделка с розички, която може да се сваля за по-лесна експлоатация на чашата. Кутииките също декорирах със специални дизайни, разработени изцяло за събитието и им сложих етикетче с името, за по-лесна ориентация.
Остава само да ви ги покажа. Ето ги:А ето я и "дудъл" госпожицата :)


Уникален спомен, от уникална вечер на една уникална булка!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)