събота, 15 април 2017 г.

Албумчето на Ани

По случай втория рождения ден на малката Анна, имах възможността да изработя поредното албумче, в което да бъдат събрани най-веселите снимки от този любим за децата ден.
Трябваше да бъде в розово и лилаво, да има Мини маус, да бъде нежно, не съвсем бебешко, но все пак достатъчно детско.
Нямах търпение да направя розово албумче, от толкова време ме сърбяха ръцете за такова нещо.... А също исках да изполвам плат за кориците, който търпеливо си чакаше реда от преди нова година. И малко по малко "пъзелът" започна да се подрежда.

Както обикновено, албумчето си има и кутия с подсилено дъно - за по-удобно съхранение и за завършен вид:


Грижлливо опаковано, защото трябваше да пътува доста, докато стигне до получателката си....


Та-дааа:
Най-после се сдобих с метални холдери и нямах търпение и тях да приложа в някой от албумите си. Специално избрах лилави, макар че цветът е доста по-тъмен от очакваното, но все пак е лилав :)


Вмъкнах мини-картички и тагчета, както и джобчета, в които да може да се сложат както снимки от втория рожден ден, така и някои от картичите, които предполагам малката Ани ще получи. И в това албумче намери място дизайнерска хартия от блокчето Hush Little Baby на TrueColorsOHA. Прецених, че 2-те годинки са преходна възраст, в която може би все още бебешката количка намира приложение в по-студените дни, а по-нататък ще бъде заменена от триколка например или друго подходящо съоръжение за придвижване :)

 

Няма да е интересно, ако не вмъкна хармоника на някоя страничка. Разбира се, украсена с подходящите елементи и цветове и с много специална панделка - на цветчета, от която имам само 2 метра и си я пазя за изключително специални случаи :)


Някъде видях преди време такава страничка - с крилца и завързана като корсет. Идеята много ми допадна и в леко опростен вид я приложих за пръв път в мое албумче:


А на задната корица изработих медальон със семейна снимка и място за още снимки и/или картички. Всеки път, когато правя медальони, си спомням как аз самата като дете имах подобни медальони и ми бяха особено интересни и любими. И си представям как след години някое детенце, вече пораснало, ще гледа това бижу и ще му придава свое собствено значение... Невероятно е как с нещо толкова мъничко и на пръв поглед - незначително, човек може да създаде невероятни спомени за някого. Или поне така се надявам :)

А ако все още сте любопитни какво още има в албумчето - посетете ТОЗИ линк и вижте аматьорското ми видео по въпроса :)
На малката Ани пожелавам да расте здрава и послушна!
Аз съм сигурна, че тепърва ще й предстоят невероятни рождени дни и поводи за снимки, които грижливо да се съхранят в специалното й албумче!

Показвам албумчето си ТУК в Първото Картичкофурийско албумено предизвикателство "Всичко е позволено"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)