вторник, 28 февруари 2017 г.

Поканите на Татяна и Георги

След дълго експериментиране, рисуване, сглобяване и много фантазиране, за около месец успях да изготвя около 6 модела варианти на покани за гости и още 3-4 за по-важните гости на сватбеното тържество. Поканите трябваше да имат "дудъл" елемент, но не какъв да е, а точно определен. Да имат розово, да имат сърца, да бъдат закачливи, а в същото време - все пак - сватба е, работата е сериозна :)
И така - ето част от първоначалните предложения:

А ето и финалния вариант. Ще се ориентирате по голямата купчина. Е, не е толкова стряскащо, само 90бр. Поканата представлява плик, в който се пъха текста, а пък до текста са въпросните сладки дудъл човечета, които се виждат през изрязан прозорец-сърце от основния плик. Отпред пък сложихме розово сърце - в цвета на сватбата, на което се помести един откъс от любовно стихотворение на автора Румен Ченков. И разбира се - панделка на точки, с чиято помощ текста да се издърпва по-лесно.
Използвах висококачествен 300гр перлен картон, на който сложих нежен стилен релеф за завършек.


А ето и поканите за специалните гости - родители и кумове:
Те си имат кутиики, с дантелка, панделка на точки, релефче, сърчица и всичко, както си му е реда:


А вътре - в нова ориентация, поместих невероятните дизайни на черешов цвят на Frou frou craft, които бяха "любов от пръв поглед" за мен и младоженците и се оказаха попадение право в "десятката" :) Поиграх си с ръчното изработване на цветенца в подходящи цветове. Е, няма такъв кеф.... Все съм си мислела, че стъклените панички с вода имат по-различно приложение от това да се потапят разни хартиики в тях, а след това да се вадят, оцветяват, огъват и все такива интересни за мен неща. Цветенцата се получиха подходящи за целта и си "заспаха" на мястото:


Текстът отново се издърпва, но отгоре и съответно е оформен мааалко по-различно, отколкото на другите покани. Все пак - специално е всичко за специалните гости!И така, завързани с нежна панделка, в цвета на сватбата, отпътуваха към своите горди бъдещи собственици :)


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)