понеделник, 5 септември 2016 г.

Сватбата на Теодора и Никола

 По случай големият ден на Теодора и Никола имах възможността да се вълнувам наравно с тях около подготовката на сватбата.
Цветовете са бордо и екрю - моя любима комбинация, която в един етап от живота ми беше на път да се превърне в цветовата комбинация на моята собствена сватба :)
След изработката на специалните покани за важните гости - родителите и кумовете (вижте ТУК), фантазията ми бе насочена към също толкова специални подаръчета за гости. 
Експлодиращи кутиики със снимка, благодарствен текст и в случая - нежно букетче от 3 (за щастие) розички, със семпла панделка на капачето и всичко подбрано в цветовете на сватбата:

Внушително изглеждащи 80 броя, грижливо подредени преди финалните довършителни стъпки....След това дойде ред и на нежните бутониери - гривни за дамитеи за закичване - за мъжете. Панделката този път беше в по-различен нюанс бордо, какъвто имаше в украсата на младоженската маса. За съжаление не успях да уловя правилно нюанса в снимките

Успоредно с аксесоарите за сватбата, имах муза и за няколко сватбени картички с място за пари, в същите цветове, както за тази, така и за още няколко сватби.


Кутията за пари, с отвор, завързване, подсилващи ъгли и магнитно затваряне на отвора:Част от картичките, които се постарах да бъдат безкрайно различни като визия, въпреки че бяха за една и съща сватба :)


Номерцата за маси - 2 дизайна, по 6бр от всеки вид, отново в цветовете на сватбата, разбира се!
И любимото ми шампанско и чаши. Украсата на шампанското и чашите винаги е много персонална и специална. Това са аксесоари, които повечето семейства грижливо пазят на видно място във витрината в ... хола например. Украсата трябва да бъде нежна, стилна, запомняща се и да издържи на времето и най-вече - да се хареса на младоженците. Е, тук нещата се получиха повече от добре, и за моя радост булката беше изключително доволна :)
И ето така завършва понякога моя ден. Няма да го наричам работен, защото не приемам и не определям хобито си като работа. Но ето в такива моменти, аз съм удовлетворена. Само при мисълта колко хора ще се зарадват, когато си получат нещицата :) А тук бяха събрани освен сватбата, няколко картички за сватби, експлодиращи кутиики също за сватби, бебешко албумче и кутийка за кръстче за кръщене. Една от многото творчески за мен седмици :)


А на вас, скъпо семейство Здравчеви, пожелавам да сте все така влюбени, усмихнати, щастливи и обичащи се!
ГОРЧИВО!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)