неделя, 18 септември 2016 г.

Кръщенето на Йоана и Катрин

За кръщенето на близначките Йоана и Катрин, за което майката имаше сравнително ясна идея, въпреки грижите за двете дечица едновременно.
Изготвих с голямо вдъхновение и удоволствие всички необходими аксесоари за ритуала в нежно розово, бяло, розички, перли и дантела.
Насладете им се :)

"Роклички" за свещите с висящи етикетчета с имената на децата и датата на кръщенето.
Допълних декорацията с рози, перли и дантела. (Свещите са с илюстративен характер)Шишенца за олиото, отново с етикетчетаБурканчета за мед, персонализирани по капачетата с имената и дататаТорбички за сапунче, с етикетчетаКутиики за косичка - с кръстче, имената, датата и облечени със сатен вътреОбща папка за кръщелното, с 3 джобчета, в които да се съберат кръщелните свидетелства на двете момичета, както и други семейни документи. Декорацията отново съобразена с всички останали аксесоари и с кръст, по желание на майката:Поканата за кръстниците - любим модел, този път в розово със сребърен кръст:
И една подвижна панделка за виното, поръчана минути преди да ги изпратя :) Двете принцеси имаха късмет и целия комплект отпътува на време :)


Бъдете здрави, дечица и имайте своя незабравим празник!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)