събота, 12 март 2016 г.

Кръщенето на Радослав

По случай кръщенето на един юнак, имах възможността да подготвя всичко необходимо за празника.
Изключително съм благодарна на поръчителката за доверието, което ми гласува, за предвидливостта ѝ (обади се месеци предварително) и свободата, която ми даде!
С голяма любов и вдъхновение се получиха чудни неща.
Вижте сами:

Започвам с подаръчетата - гипсови ангелчета (размер по най-дългата страна - 7см), с панделки и брокат, които поместих в специални експлодиращи кутиики, които ще покажа по-долу:Папката за кръщелното свидетелство. Побира документи с размер А4. Самата папка е 22см*31см. Идеята беше в тази папка да се приберат и други семейни важни документи, поради тази причина тя се състои от три разгъвки с три декорирани джобчета, които чудесно побират документи размер А4 (и по-малки, разбира се!). На корицата реших да сложа колаж със семейни снимки от най-важните моменти в живота на Ради, мама и тате :) Останалото декорирах в унисон с другите аксесоари:


За къде на кръщене без кутийка за косичка?! Отново в унисон, кутиики с панделка и отвътре облечени със сатен. Бебешко и специално!
Размери: 7см*7см*5см височинаЕто и поканите - познат вече модел, от перлен картон, с нежно ангелче и панделка на точки. Любимата ми!
Размери: 10см*19см

Да си дойдем на думата - подаръчетата, с които започнах: експлодиращи кутиики, от същия картон като поканите, тематично декорирани и в унисон, с благодарствен текст и данни за кръщенето и разбира се - снимка на малкия сладур:
Размери : 7см*7см*7см
Толкова много и на едно място...
А ето и няколко снимки за довиждане, с всички изработени аксесоари за събитието:Пожелавам на бъдещото християнче да расте здраво и щастливо за радост на мама и тате!
До скоро!

6 коментара:

 1. Hello, Sneji! These are SO pretty! I wasn't able to read what you wrote because of the translation issue, but they sure are lovely. If you enjoy playing along in challenges, I sure would be honored to have you stop by and join in our FUN challenges at Word Art Wednesday. Our challenges are always Anything Goes, and we have awesome prizes too. I hope you will stop by to join us.
  Karen
  Word Art Wednesday
  www.wordartwednesday.blogspot.com

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте! Може ли малко информация за поканите със гипсовите ангелчета? И на каква цена са?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, може разбира се, стига да оставите някакви координати за връзка.

   Изтриване
 3. Здравейте,интересувам се от вашите артикули и искам да попитам дали можем да комуникираме относно подаръчетата чрез faceboоk ?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, може, разбира се :)
   Профилът ми във Facebook:
   Снежи Арт Студио (Картичко Картички)
   https://www.facebook.com/kartichko

   Изтриване

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)