понеделник, 21 март 2016 г.

Моминско парти в прасковено

Щом ще има булка, значи има и моминско партииии!!!
Все по-актуална става "новата традиция" кумата да подготви на булката запомнящо се моминско парти преди сватбата. А какво по-хубаво от добре организирано събитие с изпипани детайли дори и до най-малкия елемент?!

Ето това беше и моята задача :) Разполагах със снимка от поканата за сватбата и имах насоки за цветовете, в които да бъдат изработени необходимите аксесоари. Любими нюанси - прасковено, розово, бледо жълто и бяло.
Започна се с десетина гривнички, а след това и още някои неща..
Вижте ги сами!

Гривни - гербер, наподобяващи цветята по поканата:Нежна кутия с "Декларация на булката", декорирана в духа на събитието 
(Размери: 11см*17см*5см височина). Ако се чудите какво декларира булката в тази декларация - ще Ви кажа на кратко - обещава да не забравя да излилза с приятелките си и да ходи по купони с тях, дори и след брака. Хитроооо :)Самата декларация представлява свитък, прибран в декориран хартиен пръстен и обвита в органза в подходящ цвят:Още една кутия (размери: 13см*19см*9см височина) - за късметчета за всички приятелки на булката, както и за самата булка. Весели, палави и купонджийски стихчета, всяко като свитък с панделка и отново обвити с органза:


Вмъкнах по едно бижу на всяка от кутииките - за да бъдат по-изискани, като самата нежна бъдеща булка:
И още една кутия - за първа помощ на домакинята (размери:20см*30см*20см височина). Отново тематично декорирана, в духа на поканите за сватбата, със сатенени панделки и перли.
А вътре - кумата беше подготвила все необходими неща за една млада домакиня - бутилка вино, малка точилка (за спешни случаи, когато младоженецът закъснее без предупреждение например) и в този дух още дреболии:


Ето ги и всички, минути преди да отпътуват:
И да не забряваме - детайлите винаги са важни!


За малко щях да пропусна - имаше и надпис "Моминско парти", в избраните цветове с пеперуди и цветя по него, всяка от буквите е с височина 16см, съответно ми беше трудно да го обхвана целия за хубава снимка, но...да ме извините :)


И така всичко отпътува добре опаковано към мястото на събитието. Благодаря на поръчителката за проявеното доверие и дадената муза и пожелавам на 
красивата Мария (булката) да съхрани само хубави спомени в тези кутиики :)

До скоро! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)