неделя, 6 декември 2015 г.

За любовта няма граници!

Много отдавна исках да направя нещо в комбинация сиво и синьо, и то перлени. И най-накрая дойде момента.
Поредната експлодираща кутия, която е изпълнена с толкова любов, че трябваше да я завържа здраво с панделка, за да не се пръсне :)
Поводът - Никулден.
Желанията бяха да има снимка, да има нещо тематично и влюбено, а също и нещо, свързано с фотографията, тъй като виновникът се занимава любителски с това.
Мда, и да е семпло някак, като за мъж все пак.
Историята - да, както повечето ми неща, и тук има красива история, която ще спомена накратко. Тя и Той - Мария и Николай - се срещат на една сватба. Явно съдбата още тогава е предопределила нещо, знам ли....
Пламъкът на любовта се разпалва, въпреки че той е на няколко часа път....със самолет - в Англия. А тя - студентка тук - в България. Но...както се вижда - за тези неща граници няма.
И ето сега това съкровище трябваше да стигне до там, далече, заедно с Нея и да зарадва Него по случай именния му ден. Красива история, нали :)
Имах страхотна муза и ето какво се получи на края:


А вътре - тематични влюбени котенца, на лунна светлина (искаше ми се да бъде на залез, но...синьото повече си отиваше с луната сякаш...отколкото ярко червено-оранжево слънце), имах и подходяща картинка с фотоапарат :) Снимката не е за пренебрегване и свитък с пожелание


Сложих и тематичен надпис - Честит Никулден!


А свитъкът, по инициатива на поръчителката, трябваше да има за фон отново тяхна снимка. След лека обработка, малко украсяване с дистрес, малко сърца и страхотно послание, се получи уникален свитък, който за съжаление няма да покажа, защото все пак това са лични неща.


Имах хартии на звездички, сложих и релеф и едно дискретно бижу - звездичка. Като за мъж-звезда в нечии живот.


Аз останах удовлетворена от реакцията на поръчителката, надявам се и момъкът да се е зарадвал.
Желая им успешна реализация там, където са, и още много любов!

Наздраве,
а кой знае - един ден може да си кажем и 'горчиво' за тях :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)