събота, 22 август 2015 г.

Моминското парти на Лили

Още една мома изгоря!
За красивата бъдеща булка, по идея на прекрасната ѝ кума - няколко нещица, които имах удоволствието да изготвя.
Сватбата бе в лилаво и жълто, но моминското парти бе решено в прасковено и бяло. Нежна и изискана комбинация, като самата булка :) 
И така - да си опиша творенията, тъй като забелязвам в последно време, че колкото и прилични и детайлни да са снимките, не винаги се добива представа какво точно е снимано.
Та - моята задача беше да направя две кутии, по идея на кумата разбира се. Ех, какво би правила булката без тази предвидлива помощница кумата :) в този така важен ден в живота (за сватбата говоря, да не си помислите нещо)
Ето ги и всички нещица:


Кутията с късметите - много обичам да се вглеждам в детайлите. Реших, че перли и бижута биха подхождали за този повод. И ето - сатен, перли, бижу, орхидеи и рокля (отново любим шаблон!)


Вътре сложих парче органза и необходимия брой късметчета, разпечатани на паус и завързани с органзена панделка :)


Умалено подобие на първата кутия - ето я и втората - в нея се кипри "Декларацията на булката", в която тя обещава какви ли не "невъзможни" (или пък не чак толкова) неща. Като например - да не забравя за масажиста си :) Аз още си спомням един случай, в който намерих в чантата си картонче от цигари с написан телефон и име "Масажиста", от един шофьор на автобус в Пловдив по линия 21... И все така забавно ми е още като се сетя. Ама да не се отклонявам от темата :)
Сложих същото бижу, като на първата кутия. Да знае младоженецът, че си е избрал булка - бижу просто! Отново сатенени панделки и декорация с любимия ми шаблон на рокля:


Вътре в кутията отново сложих органза, а самата декларация разпечатах на паус и завързах с декориран пръстен, украсен с цвете, перли и няколко вида панделки:


И за завършек - няколко етикетчета, които в последствие станали гривни за спомен, за момичетата, които ще присъстват. Всяко етикетче е с име от едната страна, а от другата - надпис "Моминско парти Лили 22.08.2015г". За да се помни този важен ден за винаги, както от виновницата, така и от присъстващите. Сложих им по една панделка с перличка, за разкош :) А етикетчето на булката - е, то се отличава. Нали в нейна чест е всичко.


И ето ги всичките неща, готови да отпътуват към новите си собственички:


Надявам се булката да си пази в кутиите красиви спомени и най-вече да си спомня страхотното парти, организирано с много внимание и любов от кумата ѝ.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно за мен! Благодаря :)